Gastouderbureaus en tarieven

Wanneer u besluit uw kind(deren) bij mij in de opvang te brengen is de kans groot dat u recht heeft op kinderopvangtoeslag, hiervoor moet de opvang wel via een gastouderbureau lopen. Omdat ik als zelfstandige gastouder werkzaam ben, sta ik bij meerdere bureaus ingeschreven. Hierdoor is er voor u als vraagouder, ook ruimte om te gaan oriënteren naar een bureau waarvan u denkt dat deze bij u past.

Op dit moment ben ik aangesloten bij:

Het tarief is opgebouwd uit twee delen:
Een uurvergoeding per kind aan mij als gastouder.
De bureaukosten aan het gastouderbureau.

Omdat ik bij 2 gastouderbureaus ben aangesloten gelden er verschillende tarieven:

  • GOBNL Tarief € 6,- per uur per kind, exclusief € 29,50 bureaukosten per maand
  • SKF Tarief 5,79 per uur per kind, exclusief € 1,20 per uur per kind

Ik werk met een  all-in uurtarief per kind per uur (dit geldt voor opvang wat plaats vind op doordeweekse dagen van 6uur tot 18uur, op overige dagen/tijden geldt een aangepast tarief). Onder dit tarief vallen o.a. de volgende dingen, drinken, fruit, lunch, versnaperingen billendoekjes billencrème zonnebrand.
Uiteraard komen hier de bureaukosten nog overheen zoals het gastouderbureau deze hanteert.

Wat u uiteindelijk betaald wordt berekend door de belastingdienst aan de hand van uw verzamel inkomen.  Daarom kan ik zo niet zeggen wat het u kost om uw kind(eren) door mij op te laten vangen. Hiervoor verwijs ik u door naar rekenmodules op de website van de gastouderbureaus, en de website van de belastingdienst

Omdat we bij Eigenwijs graag dingen ondernemen en lekker willen knutselen, hanteer ik een ouderbijdrage van € 20,- per kind per jaar. Dit bedrag wordt besteedt aan o.a. knutselspullen, speelgoed en bijzondere gelegenheden zoals vader/moeder dag, sinterklaas, kersfeest en andere gelegenheden.