Gastouderbureaus en tarieven

Wanneer u besluit uw kind(deren) bij mij in de opvang te brengen is de kans groot dat u recht heeft op kinderopvangtoeslag, hiervoor moet de opvang wel lopen via een gastouderbureau. Omdat ik als zelfstandige gastouder werkzaam ben, sta ik bij meerdere bureaus ingeschreven. Hierdoor is er voor u als vraagouder, ook ruimte om te gaan oriënteren naar een bureau waarvan u denkt dat deze bij u past.

Op dit moment ben ik aangesloten bij:

Natuurlijk sta ik open om mij bij een ander bureau aan te sluiten, waarvan u denkt dat deze beter bij u past. Samen zullen we dan moeten kijken of deze ook bij mijn past en wat hierin mogelijk is.

Het tarief is opgebouwd uit twee delen:
Een uurvergoeding per kind aan mij als gastouder.
De bureaukosten aan het gastouderbureau.

Het all-in uurtarief per kind bedraagt € 5.65 per uur (dit geldt voor opvang wat plaats vind op doordeweekse dagen van 6uur tot 18uur, op overige dagen/tijden geldt een aangepast tarief). Onder dit tarief vallen o.a. de volgende dingen, drinken, fruit, lunch, versnaperingen billendoekjes billencrème zonnebrand.
Uiteraard komen hier de bureaukosten nog overheen zoals het gastouderbureau deze hanteert.

De bureaukosten bij Stichting Kinderopvang Friesland zijn € 1,19,- per kind per uur.

Wat u uiteindelijk betaald is afhankelijk van uw verzamel inkomen. Daarom kan ik zo niet zeggen wat het u kost om uw kind(eren) door mij op te laten vangen. Hiervoor verwijs ik u door naar de rekenmodules hieronder. De maximale uurvergoeding die ouders terugkrijgen van de overheid is voor 2021 vastgesteld op € 6,49 per uur per kind.

 

Omdat we bij Eigenwijs graag dingen ondernemen en lekker willen knutselen, heb ik een ouderbijdrage van € 20,- per kind per jaar ingevoerd. Dit bedrag wordt besteed aan o.a. uitstapjes, knutselspulletjes en aanschaf van nieuw speelgoed. Ook wordt van dit geld het Sinterklaasfeest en de vader/moederdagcadeautjes betaald. U heeft dus geen omkijken meer naar bijkomende kosten voor extra activiteiten die ik graag met uw kind(eren) onderneem.